11 вер. 2016 р.

Facebook у вивченні англійської мови

Facebookодна із найбільших соціальних мереж у світі, кількість користувачів якої у минулому році становила вже 1,5 млрд осіб. Однак Facebook – це не лише платформа для спілкування та знаходження нових друзів. Це ще й гарне місце для вивчення англійської (і не тільки) мови.






LearnEnglish – British Council MENA

Тут дуже багато цікавих статей та інформації щодо підготовки до IELTS. А ще тут багато інфографіки, і навіть працює English Doctor, до якого ви завжди можете звернутися за порадою. Також майже щодня British Council надає своїм фоловерам завдання, які повинні оцінити їхні знання та володіння мовою. Тому, якщо ви шукаєте не лише теоретичної, але й практичної складової вивчення англійської мови, то ця сторінка – те, що треба.

Dream English

Сторінка буде актуальною для дітей, які лише починають вивчати мову. Завдяки кумедним пісенькам дитина зможе з легкістю запам’ятати англійські слова, а також може навчитися рахувати до 100 англійською.

English Vocabulary in Use – Advanced

Нові слова, вирази та ідіоми щодня. Всі представлені із визначеннями, картинками та прикладами. Якщо ви хочете розширити свій словниковий запас лайкайте цю сторінку.

As We Travel

Всі ми полюбляємо подорожувати та відкривати нові міста (або спостерігати, як це роблять інші люди). As We Travel – це проект парочки молодих людей – Натана і Софії, – які подорожують світом і діляться враженнями і порадами зі своїми фоловерами. Фактично, це блог про подорожі, але тут ви зможете попрактикувати свою англійську, а також дізнатися, які країни вам варто відвідати у майбутньому.

9gag

Ще один ресурс для усіх, хто бажає отримати порцію позитиву. Веселі картинки, забавні історії та ситуації із життя, якими діляться прихильники цього ресурсу, а також цікаві факти, відео та дуже велика кількість нових (і не зовсім) мемів.


Wordox

Wordox – це фейсбукова інтерпретація відомої гри Scrabble. Завдяки їй ви можете перевірити власний словниковий запас, змагаючись з іншими користувачами Facebook з усього світу. Маємо попередити, що ця гра дуже затягує.


English Jokes

Після важкого робочого дня вам зовсім не хочеться сідати і щось вчити? Тоді відвідайте цю сторінку, щоб підняти собі настрій. Анекдоти, жарти, веселі картинки, комікси та гіфки – все це підбадьорить вас і додасть нових сил. До того ж тут є челендж – щоб зрозуміти жарт, ви повинні його правильно перекласти.


Ця сторінка стане гарним джерелом для тих, хто полюбляє вивчати ідіоми. Тут їх насправді дуже і дуже багато. Всі вони представлені із поясненнями та прикладами використання. Також тут дуже багато веселих і мотиваційних виразів і квізів для перевірки ваших знань.


Дуже багато матеріалів для покращення граматики і збільшення словникового запасу. Однак, це не все, чим може похвалитися цей ресурс. Пізнавальні відео, веселі картинки, а також дуже багато цікавих квізів, які змусять вас перевірити свої знання мови.



Гарний ресурс, який щодня підкидуватиме новий цікавий матеріал для вивчення. Бажаєте кожен день отримувати нові слова, вирази та ідіоми? Будь ласка! Хочете дізнатися, чим відрізняються слова principle і principal? І це тут є! Не знаєте, що таке «малапропізм»? Пояснення знайдете саме тут. А ще тут веселі комікси, каламбури, жарти і добірки книг, з якими варто ознайомитися всім, хто вивчає мову – все, щоб ви могли навчатись із задоволенням.



Немає коментарів:

Дописати коментар