9 лист. 2016 р.

7 БЕЗКОШТОВНИХ РЕСУРСІВ ДЛЯ ДІТЕЙ, ЯКІ ВИВЧАЮТЬ АНГЛІЙСЬКУ


Хочете зацікавити свою дитину у вивченні англійської мови? Ось цікаві ресурси, які допоможуть вашій дитині проводити час не лише весело, але й із користю.

1. Seussville

Цей кольоровий ресурс дає можливість читати, грати в ігри, використовуючи англійську, та проводити весело час разом із мешканцями Зусвілля. Такий сайт точно сподобається вашій дитині. Підійде й для дітей дошкільного віку.

2. National Geographic for Kids

Ресурс National Geographic for Kids підходить для дітей старшого віку (шкільного). Тут ви знайдете багато цікавого для вивчення географії та тваринного світу нашої планети.

3. Storyline Online

Дивовижний ресурс, на якому розповіді та оповіді для ваших дітей читають відомі голлівудські актори. Якщо ви невпевнені у власних знаннях англійською, проте хочете допомогти дитині опанувати іноземною мовою, цей сайт просто знахідка.
Також вчителі часто використовують цей ресурс для практики аудіювання.

4. Switcheroo Zoo

Цей ресурс корисний для тих, хто любить тварин, оскільки тут велика кількість різноманітних  ігор та відео англійською, які допомагають вивчати нові слова зі світи флори і фауни.  Також на цьому сайті є корисні матеріали для вчителів.

5. Fun Brain

На цьому сайті можна практикувати не тільки навички читання англійською, але й математику. Тут є багато усіляких ігор, які так обожнюють діти.

6. Star Fall

Яскравий і простий у використанні ресурс, який підходить і для дуже маленьких діток. Вивчаємо алфавіт, вчимося читати англійською, граємо та вирішуємо елементарні математичні завдання. Цей сайт  – просто спасіння для батьків, які хочуть на час зайняти свою дитину.

7. ABC YA

Цікавий сайт для дітей дошкільного віку та початкового шкільного. Ігри, завдання, інтерактивні варіанти вивчення англійської, які не залишать байдужими жодної дитини.

Немає коментарів:

Дописати коментар