19 лист. 2016 р.

Сайти з безкоштовними іграми англійською мовою


Розвиваючі ігри ‒ це не просто спосіб весело провести час, а й чудова можливість дізнатися
щось нове і корисне. Ось підбірка найкращих сайтів, де доступні цікаві ігри для вивчення
англійської мови. Безумовно, таке навчання сподобається і дітям, і дорослим.


Цей ресурс відомий великою кількістю якісних матеріалів для вивчення англійської, але крім стандартних пояснень лексики і граматики, тут є також навчальні ігри й інші цікавинки. Сайт підійде всім без винятку, адже крім матеріалів для дорослих, є яскраві версії для дітей LearnEnglish Kids і для підлітків LearnEnglish Teens.


Чудовий сайт з приємним, сучасним дизайном, де доступно безліч інтерактивних ігор для вивчення і вдосконалення англійської. Тут багато яскравої візуальної інформації, яка дозволить легше і швидше запам’ятати нові слова. Лексика для ігрової практики поділена за тематикою і рівнями, тож кожен легко знайде для себе те, що буде і цікавим, і розвиваючим.


Чудовий сайт, це доступно багато підбірок базової лексики. Гра тут по суті одна – сприймаючи на слух, віднаходити потрібні предмети на екрані. Це чудова практика, якщо ви тільки починаєте вивчати англійську, адже яскрава графіка, озвучення і, головне, інтерактивність, допоможуть швидко збільшити словниковий запас.


Тут доступно близько 20 дуже цікавих ігор для вивчення англійської, а заодно й покращення пам’яті і розвитку логіки. На сайті можна грати онлайн, або ж завантажити ігри собі безкоштовно. Матеріал озвучений і дуже ясркавий, тож може надовго захопити вас своїм різноманіттям.


На цьому сайті також безліч цікавих ігор, але трохи складніших, ніж на попередніх ресурсах. Зокрема є кілька задань, які допоможуть вивчити назви всіх країн англійською, а також ігри для розвитку логіки, кросворди і ще багато чого цікавого. Деякі ігри можна завантажити.

Немає коментарів:

Дописати коментар