19 січ. 2017 р.

ЧУДОВІ САЙТИ ДЛЯ ВИВЧЕННЯ ГРАМАТИКИ

Щоб бездоганно володіти іноземною мовою, знати граматику треба обов'язково, адже це будова мови, і якщо правильно підійти до її вивчення, то вона тільки полегшить і пришвидшить процес навчання. 




Це не просто сайт, а незамінний помічник для всіх, хто пише англійською. Додаток Grammarly автоматично виправляє граматичні і лексичні помилки у текстах, значно полегшуючи роботу і заодно є корисним джерелом нових знань.


Дуже зручний сайт, де можна легко і швидко знайти те, що потрібно. Весь матеріал чітко структуровано, для закріплення доступно багато практичних завдань.


Чудовий сайт для вивчення англійської мови загалом і граматики зокрема. Матеріал подається чітко і зрозуміло, доступні тести для закріплення знань. Якщо вам щось не ясно, можна залишити коментар, і ви обов’язково отримаєте відповідь з поясненням від самого адміністратора. Один з найякісніших онлайн-ресурсів.

4. engVid

Величезна база відеоуроків від носіїв мови на різноманітні теми, зокрема граматичні. Матеріали для зручності поділено за рівнями, а харизматичні викладачі допоможуть розібратися з багатьма особливостями англійської граматики.


Український ресурс, де крім матеріалів для збагачення словникового запасу ви знайдете розбір важливих граматичних тем із завданнями на перевірку. Пояснення подано українською з перекладом всіх прикладів, навіть тих, що в завданнях.


Український сайт, з якого можна почати вивчення англійської граматики і закласти основну базу. Пояснення подано українською з перекладом прикладів і тестом.


Це авторський блог, де окрім інших мовних аспектів часто розглядається й граматика. Дійсно дуже хороший допоміжний ресурс, і не тільки для вивчення граматики, а й англійської загалом.


Це, безумовно, найяскравіший граматичний ресурс, адже весь матеріал подається в інфографіках. Звичайно, ним не можна обмежуватися, адже тут граматичні теми не розглядаються цілісно, але це прекрасний додатковий матеріал, який зробить навчання цікавішим.

Розбиратися з граматикою буває важко і нудно, але пам’ятайте, що це великий крок до опанування англійської, тож нехтувати теорією не варто.

Немає коментарів:

Дописати коментар